Invitation: Gåtur og samvær ved Ruskjærholm

Skrevet tirsdag d. 14. august 2018

En række foreninger i Ikast-Brande vil sammen skabe nye muligheder for oplevelser ved i fællesskab at besøge nye steder og nyde samværet.
Derfor kan vi fra Hjerteforeningen i Ikast-Brande videregive denne fine invitation:

Lokalforeningen for Kræftens Bekæmpelse inviterer alle til at være med til en hyggelig dag den 22. august på Ruskjærholm kl. 19 – ca. 21.
Ruskjærholm er en landejendom, som Kræftens Bekæmpelse har arvet med et tilhørende areal på 24 ha. naturskønt område. Her er vandrestier på hhv. 1, 2, og 4 km. gennem skov, hede og landbrugsareal. I august vil lyngen blomstre og deltagere fra foreningens mandegrupper har arbejdet med kunstneriske overraskelser på dele af stierne.

Den 22. august kan alle opleve de skønne udearealer og selv bestemme hvor langt man vil gå. Der vil efter gåturene blive serveret kaffe, te og brød for 20 kr. til dem, som har lyst til det.

Tilmelding er ikke nødvendig.
Ruskærvej 19, 7441 Bording.